Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat keményre főzzük, 4 tojás sárgáját kikeverjük a majonézzel és a tejföllel, a 4 tojás fehérjét apró kockákra vágjuk, és belekeverjük a tejfölös-majonézes tojáskrémbe, és hozzákeverjük még a megfőzött zöldborsót (konzerv is jó), és az apróra vágott és puhára főzött sárgarépát. A vízbe beletesszük a zselatint és az erőleveskockát és felforraljuk. Végül összekeverjük a tojáskrémmel a zselatinos keveréket.
Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal, belefektetünk 4 szelet sonkát egymás melle, ráöntjük a massza felét, utána mehet bele a maradék 4 db egész megfőtt tojás, végül befedjük a massza másik felével, és mehet rá a maradék sonka. Betakarjuk fóliával, és a hűtőbe tesszük pihenni néhány órára.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom .
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
isti53
2011.12.18 07:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat keményre, megfőzött zöldborsót, apróra vágott, vízbe beletesszük, zselatinos keveréket, őzgerincformát kibélelünk, massza felét, massza másik, maradék sonka, hűtőbe tesszük, őzgerincformát, erőleveskockát, hozzákeverjük, összekeverjük, belefektetünk, erőleveskocka, belekeverjük, felforraljuk, tojáskrémmel, tojáskrémbe, beletesszük, kibélelünk, kikeverjük, sárgarépát, zöldborsót, Szivárvány, folpackkal, majonézzel, zselatinos, Betakarjuk, konzervből, keveréket, zselatint, tojásokat, zöldborsó, sárgarépa, kemény tojas, tubus majonéz, tejföl, virsli megfőzve apróra vágva, zselatin, erőleveskocka, szelet sonka,
|
|
|
|
|
Gombák
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|